KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

U18 Ligi | Bursaspor 2 - 1 Samsunspor

VİDEO

01 Aralık 2012 | 16:04

0 yorum

5886 okunma

U18 Elit takımımız kendi sahasında Samsunspor'u son dakikada Serkan Yılmaz'ın attığı gol ile 2-1 mağlup etmesini başardı.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan mücadelenin ilk yarısında takımımız sayısız gol fırsatından yararlanamayınca devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Karşılaşmanın 70.dakikasında Enes Köktaş Samsunspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Genç timsahlar bu golden sonra beraberlik için Samsunspor kalesine yüklendi. 76'da Furkan Kesikbaş'ın attığı gol ile skorda dengeyi sağlayan Bursasporumuz karşılaşmanın uzatma dakikalarında Serkan Yılmaz'ın kontra atak sonrasında attığı gol ile sahadan 2-1 galip ayrılmasını başardı.

Maçın ardından futbolcularımız büyük bir sevinç yaşadı. Bu galibiyetle takımımız puanını 27'ye yükseltti. Konuk ekip Samsunspor ise 21 puanda kaldı.

MAÇMETRE

Saha: Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri
Hakem: Halil Barlas

Bursaspor: Salih Berat Bina, M.Mert Tekin, Barış Demir, Anıl Gencer, Süheyl Çetin, Çağrı Gülcü, Furkan Kesikbaş, Mustafa Sevim (Dk.90+3 İdris Demir), Oğulcan Çağlayan, Gökalp Çakan (Dk.59 Serkan Yılmaz), Mert Ilıman

Antrenör: Musa Öztürk

Samsunspor: Faik Lazoğlu, Bayram İspirli, Ozan Usta, Serhat, Recep, Harun (Dk.84 Mehmet Koçkurt), Enes (Dk.75 Tamay), Yunus, Mehmet, Oğuzhan (Dk.55 Mustafa)

Antrenör: Kasım Çıkla

Sarı Kart: 90+2 Mert Ilıman (Bursaspor)

Goller: Dk. 76 Furkan Kesikbaş, 90+2 Serkan Yılmaz (Bursaspor), Dk.70 Enes Köktaş (Samsunspor)

 


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR